Actualitate

Minor pe trotinetă, lovit în plin de o mașină în Turda. A fost transportat la spital.

Un accident rutier s-a produs, vineri, pe o stradă din municipiul Turda. Un minor a fost lovit de o mașină.

Autospecială de intervenție al SMURD/ Foto sugestiv: depositphotos.com Autospecială de intervenție al SMURD/ Foto sugestiv: depositphotos.com

 

 


Un minor care se afla pe trotinetă a fost lovit, vineri, de o mașină.

 


Acesta a fost transportat la spital.

„La data de 26 aprilie a.c., în jurul 16.00, a fost înregistrat un accident de circulație la o trecere de pietoni de pe strada Câmpiei din municipiul Turda. Din primele date a reieșit că, un minor, de 15 ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, pe trotinetă, fiind accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, pe direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca.
În urma impactului, trotineta a fost proiectată pe sensul opus de mers într-un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani.
Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Minorul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor accidentului rutier”, a transmis IPJ Cluj.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier, petrecut pe strada Victoriei din municipiul Turda.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme și o trotinetă avariată, precum și un tânăr care prezenta mai multe traumatisme, în stare de conștiență.
Echipajele operative i-au acordat primul ajutor calificat, ulterior fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Sânpaul! 3 bărbați au ajuns la spital dintre care unul în stare gravă. VIDEO

Accident pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. O minoră, acroșată de o autospecială de poliție.

abonare newsletter