Actualitate

Stația Snagov din Gheorgheni, o „gheretă în paragină”, a fost DEMOLATĂ!

Stația de autobuz Snagov din cartierul Gheorgheni a fost, într-un final, demolată. Aceasta se afla într-o stare deplorabilă.

Stație de autobuz Snagov, înainte și după demolare / Foto: Alexandra Oană - Facebook Stație de autobuz Snagov, înainte și după demolare / Foto: Alexandra Oană - Facebook

 

 


Acum urmează modernizarea stației de autobuz. 


„Mă bucur că ghereta în paragină, din stația Snagov, Gheorgheni este, într-un final, demolată. Era timpul ca această construcție să fie îndepărtată de pe domeniul public, după ce doi ani a stat închisă și s-a degradat vizibil.  Pasul următorul trebuie să fie modernizarea stației de transport public. Sper doar că nu va fi nevoie să așteptăm încă doi ani ca stația să fie amenajată, cum s-a întâmplat în stațiile din Zorilor sau Mănăștur. Dacă vrem să încurajăm clujenii să lase mașina acasă, este nevoie ca stațiile pentru transport public să fie dotate corespunzător, cel puțin cu copertine și bănci, ca timpul de așteptare să fie cât mai confortabil.  Cum arată stațiile de bus la voi în cartier?”, a spus Alexandra Oană, consilier local.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer din Cluj, nervos pe cei cu mașinile electrice: „Cocalari cu căruțe electrice! Ocupă degeaba stațiile de încărcare”

Se demolează stația de autobuz din Piața Mărăști. Va fi amenajată o stație la standarde moderne

Ultimele Stiri
abonare newsletter