FLOREȘTI

O nouă grădiniță, deschisă pentru copiii din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Un spațiu modern gândit să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor noștri”.

O grădiniță nouă, cu o capacitate de peste 120 de locuri, a fost deschisă în comuna Florești.

Grădiniță cu peste 120 de locuri, deschisă în Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Grădiniță cu peste 120 de locuri, deschisă în Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


În Florești a fost inaugurată un nou spațiu dedicat copiilor. Noua grădiniță din comună a fost deschisă, joi, în urma unei investiții realizate de administrația locală. 

 


Spațiul este unul modern și a fost realizat după model nordic. 

O nouă grădiniță a fost deschisă în comuna Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

„Astăzi, cu bucurie și entuziasm, am deschis porțile unei noi grădinițe în Florești, un spațiu modern, construit după cele mai înalte standarde de siguranță și securitate pentru cei mici.


Această grădiniță cu o capacitate de peste 120 de locuri, reprezintă nu doar o investiție nouă, ci și angajamentul nostru continuu față de viitorul comunității noastre”, a notat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, pe pagina sa de Facebook

Cu un design interior nordic, care îmbină frumosul cu funcționalul, spațiul este gândit să inspire și să stimuleze creativitatea și învățarea copiilor într-un mediu sigur și primitor.


„Prin crearea unor astfel de spații, oferim copiilor noștri cele mai bune șanse de a crește și de a se dezvolta în cetățeni responsabili și împliniți”, a adăugat primarul Pivariu. 

În comuna Florești sunt peste 5.600 de copii sub vârsta de 6 ani. În acest context, pentru a acoperi nevoile ce țin de infrastructura educațională, în primăvara anului trecut, Consiliul Local aproba un proiect de înființare a unei grădinițe cu prorgam prelungit, care să vină în sprijinul părinților. 


CITEȘTE ȘI: 
Grădiniță cu program prelungit, în Florești. În comună trăiesc peste 5.000 de copii sub 6 ani

Odată cu creșterea demografică accentuată în zonă, atât numărul populației, cât și cel al copiilor este în continuă creștere în Florești, după cum rezultă din datele Recensământului populației și al locuințelor 2021.

Grădiniță modernă, cu o capacitate de peste 120 de locuri, inaugurată în comuna Florești/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

De asemenea, încă din decembrie 2022, autoritățile locale din Florești anunțau obținerea de fonduri guvernamentale pentru realizarea unei creșe în cartierul Ceteatea Fetei din comuna clujeană

În plus, Primăria Florești a lansat în primăvara anului trecut o nouă licitație pentru extinderea corpului fostei școli din satul floreștean Tăuți și amenajarea unei grădinițe în clădire pentru creșterea capacității infrastructurii educaționale. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Creșă modernă în Florești, cu capacitate de 70 de locuri, în urma unei investiții de 3,4 milioane de euro

Așa va arăta noua grădiniță din comuna Florești! O clădire modernă și plină de culoare. FOTO

abonare newsletter