Actualitate

Cătălin Cerecheș a depus o contestație în anulare la sentința definitivă a Curții de Apel Cluj

Cătălin Cherecheș încearcă o cale extraordinară de atac la sentința prin care a fost condamnat la închisoare de Curtea de Apel Cluj.

Cătălin Cherecheș, imagine realizată după ce a fost prins în Germania/Foto: Sindicatul Europol Facebook.com Cătălin Cherecheș, imagine realizată după ce a fost prins în Germania/Foto: Sindicatul Europol Facebook.com

 

 


Fostul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a depus o contestație în anulare la sentința definitivă a Curții de apel Cluj prin care a fost condamnat la închisoare cu executare, pentru luare de mită.

 


Contestația în anulare a fost depusă joi și are termen de judecată pe 17 aprilie 2024, potrivit portalului instanțelor.

CITEȘTE ȘI: 
Soacra lui Cătălin Cherecheş rămâne în arest preventiv. Socrul trece în arest la domiciliu. Cei doi au fost trimiși în judecată.

În urma condamnării definitive de către Curtea de Apel Cluj, Cătălin Cherecheş a fugit din ţară, în 24 noiembrie, prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.


El a fost depistat şi reţinut, în 28 noiembrie, de poliţiştii bavarezi în Augsburg, Germania, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

De altfel, Cherecheș a refuzat procedura extrădării simplificate și a încercat o tentativă de anulare a condamnării prin strămutarea procesului, care a fost respinsă de Instanța Supremă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul Cătălin Cherecheș merge la închisoare pentru cinci ani. A fost condamnat de judecătoarea din Cluj care a denunțat-o si pe soacra lui

Cătălin Cherecheș, prins cu mii de euro asupra sa. Primarul din Baia Mare avea avea un act de identitate italian pe numele lui.

abonare newsletter