Timp Liber

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Tratează ulcerul și combate anemia

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Acest fruct este recomandat de specialiști datorită beneficiilor pe care le aduce asupra organismului.

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Tratează ulcerul și combate anemia/ Foto: pixabay.com Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Tratează ulcerul și combate anemia/ Foto: pixabay.com

 

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus, cu multe beneficii pentru organism. 


 

Aceste fructe sunt bogate în vitamine, nutrienți și substanțe care ajută la o mai bună funcționare a corpului nostru. Este vorba despre gutui.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Tratează ulcerul

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Gutuile au un conținut caloric redus, 100 de grame de gutuie crudă având numai 57 de calorii. Coaja de gutuie conține cantități mari de fibre, ceea ce înseamnă că facilitează digestia și menține pentru mai mult timp starea de sațietate, un avantaj în cura de slăbire. Poți consuma felii de gutuie crudă stropite cu puțină zeamă de lămâie pentru a nu se oxida, ca gustare, între micul dejun și prânz, notează doc.ro.

De asemenea, acest fruct poate trata ulcerul. Sucul de gutui este benefic pentru persoanele care suferă de ulcer gastric și totodată este un tratament foarte bun împotriva ulcerului peptic, potrivit csid.ro.


Totodată, datorită proprietăților antivirale, fructul care te ajută să pierzi din kilograme, ajută și la scăderea febrei și combaterea răcelii și gripei.

 


CITEȘTE ȘI:

Fructul care te ajută să slăbești mai rapid. Are multe beneficii pentru organism și previne boli grave

Cele mai sănătoase alimente. Previn mai multe tipuri de cancer, bolile de inimă și mențin silueta frumoasă

 

Fructul care te ajută să pierzi din kilogramele în plus. Combate anemia

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, gutuile pot combate anemia. Consumat în cantități moderate, acest fruct stimulează pofta de mâncare și este recomandat în combinație cu miere sau morcovi copiilor care suferă de anemie.

Datorită gustului lor interesant, gutuile sunt recomandate și în caz de greață sau rău de mare.

 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care reglează nivelul de zahăr din sânge. Previne căderea părului și cancerul

Planta cu nume interesant care previne cancerul. Întărește oasele și alungă insomniile

Ultimele Stiri
abonare newsletter