Timp Liber

Planta care tratează bolile de inimă și scade colesterolul din organism. Medicii o recomandă bolnavilor

Planta care tratează bolile de inimă. Această plantă ajută în lupta cu bolile de inimă și scade nivelul colesterolului din sânge. O plantă perfectă pentru sănătate.

Păducelul, planta care tratează inima Păducelul, planta care tratează inima


Planta care tratează bolile de inimă  și scade colesterolul din organism. Planta care ajută sistemul să treacă peste bolile de inimă este păducelul, o plantă care are beneficii multiple pentru organism.

Păduceleul este o plantă perfectă pentru bolnavii de inimă. Păducelul are rezultate incredibile în momentul în care este utilizat la tratarea unor astfel de afecțiuni.


Planta care tratează inima

Păduceleul este planta care tratează inima cel mai bine. Această plantă luptă cu bolile de inimă și reduce insuficeința cardiacă. Tot păducelul ne ajută să scăpăm de durerile în piept și bătăile inimii în ritm neregulat. Planta minune este folosită la tratarea hipertensiunii și la reducerea colesterolului.

CITEȘTE ȘI:


Planta ce reduce colesterolul rău. Un remediu pentru Alzheimer, cu beneficii pentru bolnavi de diabet
Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Păducelul, planta care vindecă inima, ajută la refacerea organismului după un atac de cord sau un accident vascular cerebral.  Cercetările făcute până în prezent sugerează că această plantă care are beneficii enorme asupra inimii ar putea fi eficientă în tratarea insuficienței cardiace congestive.


Ce este păducelul și cum se consumă

Păducelul este bogat în polifenoli, compuși antioxidanți. În plus, această plantă conține șiuleiuri volatile, pectine, acid crategic, acid ursolic, antociani, tiramina, lavonoid și fitosteroli. Păducelul este una dintre cele mai benefice plante medicinale pentru organism.

Păducelul se poate consuma sub formă de ceai, fiind adăugat într-o cană cu 300 ml de apă pe care o lăsăm să infuzeze. Ceaiul se strecoară, se adaugă o lingură de zeamă de lămâie și se lasă să se răcească, după care poate fi consumat întreaga zi. 


Sirop de păducel  

 Într-un recipient din sticlă se pune alternativ câte un strat de fructe proaspete de păducel tocate mărunt, un strat de miere și se continuă până se umple sticla, iar ultimul strat este de miere. Sticla se închide ermetic și se lasă deoparte pentru 30 – 70 de zile. 


După această perioadă se filtrează conținutul, se înlătură sâmburii, iar siropul obținut se pune în sticle închise la culoare. 

Tinctură de păducel 

 Într-o sticlă sau borcan se pun flori ori fructe de păducel, peste se adaugă alcool de 70 de grade cât să acopere fructele, se acoperă totul și se lasă la macerat pentru trei săptămâni. Se filtrează totul și se mută în sticle mici care se închid ermetic și se depozitează într-un loc răcoros și întunecat. 
 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care tratează rapid indigestia și te ajută să slăbești. Elimină balonarea și întărește sistemul imunitar

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Previne infarctul, reduce nivelul colesterolului și luptă cu acneea

abonare newsletter