Timp Liber

Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia. Scade riscul de cancer, previne bolile și tratează anemia

Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia. Pe lângă faptul că oferă nenumărate beneficii pentru sănătate, cum ar fi digestia îmbunătățită, energie instantanee, imunitate întărită, textura îmbunătățită a pielii și a părului, acest fruct este folosit și pentru deserturi.

Fructul care miroase urât, dar reglează glicemia. Scade riscul de cancer, previne bolile și vindecă anemia Fructul care miroase urât, dar reglează glicemia. Scade riscul de cancer, previne bolile și vindecă anemia

 

 


Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia, este fructul exotic numit „durian” și supranumit „regele fructelor”, datorită numeroaselor sale proprietăți.

 


În ciuda mirosului său urât, acesta are un gust foarte bun și este foarte sănătos. Conform csid.ro, acest fruct reglează glicemia deoarece are un indice glicemic redus.

Pulpa de durian este, de asemenea, indicată şi bolnavilor de diabet, precum şi celor care vor să ţină sub control nivelul zahărului din sânge.


Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia. Scade riscul de cancer, previne bolile

Durianul, fructul cu miros urât, ce reglează glicemia, are numeroase beneficii neștiute pentru organism, precum faptul că scade riscul de apariție a cancerului.

Se spune că fructul cu miros urât, durianul, posedă proprietăți antioxidante care pot ajuta la reducerea riscului de cancer. Fructul conține polifenoli care inhibă creșterea cancerului și chiar ucid celulele canceroase. Se știe, totodată, că radicalii liberi distrug celulele sănătoase și provoacă răspândirea cancerului. Deoarece antioxidanții duriani luptă împotriva radicalilor liberi, ei pot ajuta, de asemenea, la scăderea riscului de cancer.


În același timp, fructul care miroase urât și reglează glicemia poate să prevină bolile de inimă (cardiovasculare). Organosulfurul din durian poate regla enzimele inflamatorii și poate reduce riscul de boli de inimă. Numeroase studii au descoperit că aportul de fructe bogate în fibre alimentare solubile poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol cu ​​lipoproteine ​​cu densitate scăzută (LDL-C) și la reducerea riscului de boală coronariană.

Fructul durian este un aliment prietenos cu inima, cu un conținut ridicat de fibre.


CITEȘTE ȘI:

Leguma care previne cancerul de colon. Scade riscul de boli de inimă și previne îmbătrânirea prematură

 

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Reglează glicemia și purifică sângele

 

Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia. Tratează anemia

Fructul durian (cu miros urât, ce reglează glicemia)  tratează anemia, arată un site de specialitate netmeds.com. Durianul este o sursă bogată de fier și acid folic.

Studiile leagă deficiența de fier și folat de anemie. Folatul, dacă nu este prezent în cantități adecvate, ar putea reduce numărul de globule roșii produse. Aceasta, la rândul său, poate declanșa anemie. Alte minerale din durian declanșează, de asemenea, producția de globule roșii în organism, ajutând astfel la transportul nutrienților și fluidelor către toate organele din sistem.

Astfel, fructul cu miros urât durianul joacă un rol foarte important în acest proces de vindecare al anemiei.

De asemenea, durianul, fructul cu miros urât, este foarte benefic pentru a scoate în evidență strălucirea naturală a pielii și ajută la vindecarea pigmentării pielii.

În ceea ce privește părul, fructul ce reglează glicemia, fructul Durian este plin de antioxidanți puternici care îmbunătățesc imens circulația sângelui în scalp, iar o circulație sanguină sănătoasă asigură că foliculii de păr primesc hrănirea adecvată din interiorul sistemului.

CITEȘTE ȘI:

Băutura care scade nivelul zahărului din organism în trei ore. Specialiștii o recomandă diabeticilor


Planta care previne anemia. Scade riscul infarctului și reglează tensiunea arterială

 

Fructul cu miros urât, ce reglează glicemia. Interzis în hotel sau aeroport

Fructul care are un miros urât, dar reglează glicemia și are foarte mult beneficii asupra organismului nostru, durianul, este interzis în aeroporturi și hoteluri:

O caracteristică distinctă a fructului durian este că emană o aromă foarte urâtă și, din păcate, foarte puternică. Acest miros respingător seamănă cu ouăle putrezite și este cauzat de compușii volatili ai sulfului reglați de metionină gamma-liaze care sunt prezenți din abundență în fructe.

Din cauza mirosului său neplăcut, fructele durian sunt interzise în multe aeroporturi și hoteluri. Există, de asemenea, restricții privind transportul și depozitarea acestui fruct tropical pe distanțe lungi.

CITEȘTE ȘI:

Substanța toxică din produsele consumate de copiii din România. Cauzează cancer și e interzisă în Franța

Cel mai NOCIV aliment, ce poate cauza infarctul. Românii îl consumau des, deși conține substanțe interzise

Ultimele Stiri
abonare newsletter