Timp Liber

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Reglează glicemia și purifică sângele

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Această plantă are numeroase proprietăți, reglează glicemia și chiar purifică sângele.

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Reglează glicemia și purifică sângele Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Reglează glicemia și purifică sângele

 

 


Planta cu beneficii pentru organism care tratează bolile de ficat se numește brusture și este un remediu folosit din cele mai vechi timpuri pentru proprietatea sa de a purifica sângele şi a reduce febra.

 


Ficatul este unul dintre cele mai importante organe, având rol în sinteza substanţelor indispensabile vieţii şi în detoxifierea organismului, scrie viataverdeviu.ro. Rădăcina din această plantă cu beneficii multe ajută la tratarea ficatului gras.

Aceasta elimină toxinele din ficat și reduce inflamația.


Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Reglează glicemia

Unele cercetări pe animamle arată ca rădăcina de brusture, planta cu beneficii pentru organism care tratează bolile de ficat, poate preveni creșterea glicemiei și este utilă pentru diabetici, potrivit doc.ro.

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Într-un studiu recent al efectelor rădăcinii de brusture la, cercetătorii nu au găsit beneficii asociate cu consumul rădăcinii brute de brusture, dar rădăcina fermentată le-a redus semnificativ zahărul din sânge, scrie sursa citată.


De asemenea, în Europa, rădăcina proaspătă de brusture este folosită pentru scăderea zahărului din sânge, fiindcă conținutul său de inulină este deosebit.

CITEȘTE ȘI:


Planta care scade tensiunea arterială, cu multe beneficii pentru organism. Reglează nivelului zahărului din sânge și menține oasele sănătoase


Fructul care menține oasele sănătoase. Previne cancerul, anemia și te ajută să slăbești

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat. Purifică sângele

Planta cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat, brusturele, are multe utilizări, iar una dintre cele mai frecvente și tradiționale pentru rădăcina sa a fost mereu purificarea sângelui.

Există dovezi care arată că rădăcina acestei plante poate elimina toxinele din sânge. Un studiu din anul 2011 a constatat că rădăcina de brusture poate detoxifica eficient sângele și, de asemenea, favorizează circulația sângelui.

În același timp, rădăcina plantei cu beneficii pentru organism, care tratează bolile de ficat, a fost de foarte multe ori folosită pentru tratarea bolilor de piele ca acneea, eczema și psoriazisul, dar are și proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

CITEȘTE ȘI:

Planta care îmbunătățește sistemul imunitar. Reglează metabolismul și menține ficatul sănătos

Planta care vindecă răceală și gripa. E un antibiotic natural și o armă secretă ce reduce colesterolul

abonare newsletter