Timp Liber

Cel mai bun ceai de plante, ce scade colesterolul. Are beneficii pentru organism și te ajută să slăbești natural

Cel mai bun ceai de plante, care scade colesterolul. Acesta are multe beneficii pentru organism, în special când vine vorba de ficatul nostru.

Cel mai bun ceai de plante, ce scade colesterolul. Are beneficii pentru organism și te ajută să slăbești natural/ foto: pixabay.com Cel mai bun ceai de plante, ce scade colesterolul. Are beneficii pentru organism și te ajută să slăbești natural/ foto: pixabay.com

 

 


De asemenea, acest ceai de plante care scade colesterolul este foarte bun și pentru silueta noastră fiindcă ne ajută să slăbim.

 


Este vorba despre ceaiul de păpădie, pe care unii dintre voi s-ar putea să îl considerați banal, dar ce este sigur este că trebuie să aflați mai multe despre beneficiile pe care le aduce organismului nostru.

Acest ceai este unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale, scrie doc.ro, iar frunzele din care se face infuzia de ceai au foarte multe fibre, proteine și glucide, pe lângă multe vitamine.


Cel mai bun ceai de plante, care scade colesterolul. Are multe beneficii pentru organism

Ceaiul de păpădie - Cel mai bun ceai de plante, care scade colesterolul. Acest ceai are proprietăți foarte bune care reduc nivelul de colesterol din sânge. Acest lucru ne arată și un studiu realizat în anul 2012 pe șoareci, potrivit sursei citate.

Acest studiu ar arăta că ceaiul de păpădie poate să scadă colesterolul „rău”, adică LDL, dar și trigliceridele, prin inhibarea enzimelor responsabile cu digestia grăsimilor.


Totodată, acesta, cel mai bun ceai din plante care scade colesterolul, te ajută să elimini toxinele din organism în același timp cu excesul de apă, lucru care aduce multe beneficii asupra organismului nostru.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul care tratează rapid răceala și gripa. Are multe beneficii pentru inimă și sistemul imunitar

 

 

Leguma care tratează gripa și răceala. Ajută persoanele care au diabet și previne cancerul

 

 

Cel mai bun ceai de plante, care scade colesterolul. Te ajută să slăbești

Prin eliminarea toxinelor și excesului de apă, acest ceai ajută mult la sănătatea rinichilor și a ficatului tău. Aceste organe vor funcționa mai bine ca niciodată și riscul de îmbolnăvire va fi mai scăzut (dar desigur că acest lucru nu se întâmplă după doar o cană de ceai).

Pe lângă faptul că această plantă, păpădia, folosită în prepararea ceaiului care scade colesterolul rău din sânge, are multe beneficii medicale, ea are grijă și de silueta noastră.

Mai exact, consumul de ceai de păpădie te va ajuta să slăbești natural, adică încet și sigur și te va scăpa de balonare. Acest proces va aduce și rezultate frumoase, scăpându-te de grăsimea de pe abdomen. Dar, desigur, ceaiul nu va face toată treaba, ci va ajuta procesul de slăbire.

Pentru a slăbi mai repede și sănătos nu negliza alimentația și mișcarea.

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii

Leguma care întărește oasele și te ajută să slăbești. Scade colesterolul și întârzie îmbătrânirea

abonare newsletter