Timp Liber

Planta care calmează tusea și stimulează sistemul imunitar. Este un aliat în lupta contra acneei

Planta care calmează tusea și stimulează sistemul imunitar este utilizată în ameliorarea și prevenirea multor afecțiuni. În uz extern este un aliat în lupta contra acneei.

Planta care menține aspectul tânăr al tenului și luptă împotriva răcelii.

 

 


Această planta este bogată în calciu, sodiu, fier, potasiu, magneziu, mangan, seleniu, cupru, crom, zinc, aminoacizi și vitamine (A, B4, B9, B12, C, E). Este vorba despre aloe vera.

Aloe vera este folosită în medicina indiană în tratarea constipației, afecțiunilor dermatologice și a infestărilor cu viermi paraziți, iar în cea chinezească este recomandată în tratamentul infecțiilor fungice.


CITEȘTE ȘI:

Planta ce reduce colesterolul rău. Un remediu pentru Alzheimer, cu beneficii pentru bolnavi de diabet


Leguma care vindecă rapid ulcerul. Îmbunătățește vederea, ne apără de anemie și are multe beneficii

Aloe Vera, planta care calmează tusea și stimulează sistemul imunitar

Conform sfatulmedicului.ro, aloe vera, planta care calmează tusea și stimulează sistemul imunitar este o plantă medicinală cu diverse aplicații în domeniul medicinei, mai ales în tratarea bolilor de piele, tăieturilor, vânătăilor și ulceraților bolnavilor de diabet. Conținutul ridicat de vitamina C din sucul de aloe vera oferă protecție împotriva răcelilor, în special în sezonul rece.


Enzimele prezente în aloe vera descompun proteinele pe care le consumăm în aminoacizi și transformă acestea în energie pentru fiecare celulă din corp. Acest lucru le permite celulelor să funcționeze corespunzător.

Pe lângă beneficiile menționate anterior, aloe vera, planta care luptă împotriva bolilor de piele are mai multe indicații, precum tratarea eczemelor, a afecţiunilor datorate de reumatism, poliartrită reumatoidă, diabet, hiperglicemie, hipoglicemie, gastrită, rinite, oboseală, insomnii, glaucom, cataractă, hepatita A, B, C.


Planta care luptă împotriva bolilor de piele și te menține mereu tânăr

Cosmeticele care conțin Aloe Vera, planta care calmează tusea și întărește sistemul imunitar, ajută la hidratarea pielii și elimină ridurile.

Pe lângă acestea, stimulează secreția de colagen din piele și menține aspectul tânăr al tenului.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai bun ceai pentru răceală și gripă. Te scapă de tuse, astm și e aliatul de preț al sistemului imunitar

Planta care vindecă răceală și gripa. E un antibiotic natural și o armă secretă ce reduce colesterolul

Ultimele Stiri
abonare newsletter