Timp Liber

Simptomele diabetului: Problema de sănătate care apare când mergi la toaletă

Simptomele diabetului: Un prim semnal al diabetului apare când mergem la toaletă.

Simptomele diabetului: Un prim semnal al diabetului apare când mergem la toaletă . Simptomele diabetului: Un prim semnal al diabetului apare când mergem la toaletă .

 

Diabetul zaharat este caracterizat prin niveluri crescute de zahăr din sânge, diabetul este o afecțiune pe tot parcursul vieții. Nivelul ridicat de zahăr din sânge poate produce probleme grave de sănătate și este un semnal important pentru sănătatea ta. Unul dintre simptomele diabetului poate fi observat când mergi la toaletă.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Diabetul pornește de la producția de insulină sau mai precis de la lipsa producției de insulină din partea pancreasului. Insulina ajută la eliminarea glucozei din sânge. Dar persoanele vizate de afecțiune fie nu pot produce deloc insulină, nu pot produce insulină, fie cea pe care o produc nu este eficientă. 

Simptomele diabetului

Diabetul trebuie tratat încă de la prima semne. Nivelul ridicat de zahăr din sânge poate duce la boli de inimă sau leziuni ale nervilor. Controlul nivelului de zahăr este foarte important pentru astfel de afecțiuni. Acest lucru se poate face prin modificări ale stilului de viață sau prin tratamente.


CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și ajută la eliminarea pietrelor la rinichi

Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

 


Cu toate acestea, înainte să aflăm că suferim de diabet, în organism apar o serie de simptome.

Simptomele diabetului când mergi la toaletă

Unul dintre primele simptome ale diabetului zaharat este mersul la toaletă mai des decât în general. Mersul la toaletă pentru eliminarea lichidelor este un semn asociat atât cu diabetul de tip 1, cât și cu diabetul de tip 2. Mersul la toaletă poate deveni enervant și evident în special în timpul nopții.


Semnele diabetului

  • Senzație de foarte sete
  • Te simti foarte obosit
  • Pierderea în greutate și pierderea volumului muscular
  • Tăieturi sau răni care se vindecă înce
  •  Vedere încețoșată.

Diabetul de tip 1 se poate dezvolta rapid în săptămâni sau zile, în timp ce tipul 2 ar putea rămâne în corpul tău de ani de zile fără ca tu să-ți dai seama.

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care menține inima sănătoasă. Previne diabetul și întărește sistemul imunitar

Condimentul care grăbește vindecarea bolilor. Ține diabetul sub control, reduce riscul de cancer și te ajută slăbești

abonare newsletter