Timp Liber

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și ajută la eliminarea pietrelor la rinichi

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Acest ceai este cunoscut de specialiști ca fiind un ceai minune.

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și ajută la eliminarea pietrelor la rinichi/ Sursă foto: depositphotos.com Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și ajută la eliminarea pietrelor la rinichi/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Acest ceai este un ceai minune. Este vorba despre ceaiul de merișoare.

 


Ceaiul de merișoare este cunoscut în termeni populari și sub denumirea de „doctorul rinichilor”, deoarece are calități terapeutice în tratarea afecțiunilor renale.

 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești

Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Ceaiul de merișoare are un conținut ridicat de calciu, magneziu, potasiu și vitamine A, B și C. Datorită acestor substanțe, ceaiul de merișoare este un ajutor de nădejde împotriva răcelii și a gripei, deoarece contribuie la procesele de regenerare a mucoaselor din organism și previne apariția mai multor probleme asupra căilor respiratorii.

De asemenea, ceaiul de merișoare, ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism, este un real ajutor pentru persoanelor care doresc să scape de kilogramele în plus. Grăsimea corporală poate fi topită cu ajutorul ceaiului de merișoare. Consumul zilnic al acestui ceai, dar împreună cu o dietă sănătoasă și sport, te poate ajuta la pierderea din greutate și la obținerea unui corp frumos și sănătos, scrie sfaturimedicale.ro.


Conform ultimelor studii, ceaiul de merișoare conține antioxidanți care ajută la creșterea nivelul colesterolului bun din organism și care luptă împotriva radicalilor liberi responsabili pentru dezvoltarea bolilor degenerative precum cancerul.

CITEȘTE ȘI:

Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața indică o boală gravă

Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

 


Ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută la eliminarea pietrelor la rinichi

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul de merișoare, este de real ajutor și pentru sănătatea rinichilor. Potrivit naturalis.ro, fiind o sursă bogată de calciu, merișoarele, fructul din care se face acest ceai minune, ajută la prevenirea aparitiei pietrelor la rinichi.

Chiar dacă ceaiul care întărește sistemul imunitar, cu multe beneficii pentru organism, nu este recomandat persoanelor care au alergie la aspirină. De asemenea, persoanele care au gastrită sau alte afecțiuni ale stomacului, trebuie să evite acest ceai deoarece duc la creșterea de vitamina B12 care poate duce la iritarea mucoasei gastrice.
 

Sursă foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Condimentul care menține inima sănătoasă. Previne diabetul și întărește sistemul imunitar

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Te apără de bolile de inimă, cancer și te ajută să slăbești rapid

abonare newsletter