Timp Liber

Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața indică o boală gravă

Simptomele cancerului. O serie de dureri diferite de cap pot indica apariția cancerului în organismul tău.

Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața indică o boală gravă Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața indică o boală gravă

 

 


Tipul de cancer diferă și este stabilit în funcție de partea corpului afectată. Durerile de cap de la prima oră pot indica o tumoară pe creier, conform unor studii făcute de doctorul David Jenkinson, directorul științific la Brain Tumor Charity în Marea Britanie.

Cancerul are diferite simptome extinse, în special datorită faptului că acele celule canceroase se pot multiplica și diviza în organism. Unul dintre cele mai anormale simptome este durerea de cap dimineața, potrivit medicului Jenkinson.


Simptomele cancerului: Durerile de cap dimineața

Doctorul Jenkinson a explicat într-un interviu că „semnele și simptomele tumorilor cerebrale pot varia foarte mult de la o persoană la alta din cauza unui număr de factori, inclusiv tipul de tumoare și locul în care se află aceasta.”

Durerile de cap apărute în mod regulat dimineața pot indica prezența unei tumoare pe creier. Aceste dureri pot apărea atât la copii, cât și la adulți.


CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă
Leguma cu beneficii pentru inimă. Îmbunătățește vederea, are proprietăți anti-cancer și protejează vasele de sânge


Durerile de cap apărute în urma unei tumoare se datorează unei presiuni crescute în zona craniului. Pe lângă durerile de cap, o stare de greața poate reprezenta un indiciu major în descoperirea cancerului.

Simptomele cancerului se pot intensifica

Simptomele despre care am discutat se pot agrava de la o săptămâna la alta, dacă ele nu sunt tratate de la primul semn. The Brain Tumor Charity a prezentat inclusiv cazul unui băiețel de șapte ani care avea o tumoare pe creier, dar despre care nu știa nimic.


Părinții i-au administrat la început paracetamol, fără să se gândească că poate să sufere o problemă atât de gravă.

Ulterior, copilul s-a plâns în continuare de dureri de cap regulate. După mai multe controale, copilul avea să fie depistat cu o tumoare în zona creierului.

Copilul avea să fie în cele din urmă operat pe creier, iar tumoarea i-a fost îndepărtată cu succes după o intervenție chirurgicală dificilă. 

Durerile de cap pot fi un semn al cancerului sau a apariției unei tumori în zona creierului.

CITEȘTE ȘI:

Fructul care topește grăsimea de pe abdomen. Te apără de bolile de inimă, cancer și te ajută să slăbești rapid

Fructul care previne cancerul la colon. Reduce nivelul zahărului din sânge, previne bolile de inimă și ajută memoria

Ultimele Stiri
abonare newsletter