Timp Liber

Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și alungă depresia

Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Acest ceai este recomandat de către specialiști datorită proprietăților pe care le are asupra sănătății.

Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și alungă depresia Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești și alungă depresia

 

 


Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Acest ceai este considerat unul din cele mai prețioase ceaiuri din lume, datorită gustului său unic. Este vorba despre ceaiul de iasomie.

 


Ceaiul de iasomie este extrem de popular în China, iar aceștia îl beau aproape la orice masa. Chinezii apreciază ceaiul de iasomie datorită gustului plăcut, aromei relaxante, dar și beneficiilor pentru sănătate pe care acesta le are.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Este combinat de multe ori cu ceaiul verde, pentru a-și potența reciproc efectele benefice. Iasomia este populară și în țările arabe, unde este folosită în parfumuri, produse cosmetice și pentru decorarea casei, scrie doc.ro.


Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești

Ceaiul de iasomie, ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Potrivit evz.ro, ceaiul de iasomie se află în topul alimentelor care te ajută să treci mai ușor peste astenia de primăvară deoarece ajută la combaterea răcelii și gripei.

Totodată, ceaiul de iasomie te ajută să slăbești rapid și sănătos. Consumat frecvent, ceaiul de iasomie ajută la accelerarea metabolismului și reglarea nivelului de zahăr din sânge. Datorită acestei proprietăți, ajută organismul să ardă mai repede caloriile consumate.


Conform mai multor studii, ceaiul de iasomie are și un efect anticancerigen asupra organismului. Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism, previne formarea celulelor maligne și combate înmulțirea radicalilor liberi din organism.

CITEȘTE ȘI:

Simptomele ulcerului. Primele simptome la apariția ulcerului în organism și factorii de risc

Simptomele diabetului: Primele simptome la apariția diabetului în organism

Ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, cu multe beneficii pentru organism. Alungă depresia

Pe lângă beneficiile menționate anterior, ceaiul de iasomie, ceaiul care luptă împotriva asteniei de primăvară, ajută la combaterea depresiei

Având un rol de calmare și relaxare, ceaiul de iasomie este recomandat persoanelor care se confruntă cu stres cronic, insomnie, stări depresive sau anxietate.

De asemenea, ceaiul de iasomie este benefic și pentru sănătatea pielii. Persoanele cu ten gras, mixt ori cu tendință de îngrășare rapidă pot folosi măști cu ceai de iasomie sau ulei de iasomie pentru reglarea nivelului de sebum din piele și prevenirea acneei.

 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care scade tensiunea arterială, cu multe beneficii pentru organism. Previne astmul și îmbunătățește vederea

Ceaiul care previne răceala și gripa. Te ajută să slăbești și menține oasele sănătoase

Ceaiul perfect pentru primăvară. Băutura care te ferește de cancer

Ultimele Stiri
abonare newsletter