Timp Liber

Cazări UNTOLD. Organizatorii pun la dispoziție fanilor primele pachete pentru ediția din 2024

UNTOLD își va deschide porțile între 8-11 august 2024, iar timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în acest tărâm plin de magie. Organizatorii au pregătit primele pachete pentru cazări.

Main stage-ul de pe Cluj Arena / Foto: Untold Main stage-ul de pe Cluj Arena / Foto: Untold

 

 


UNTOLD își va deschide porțile între 8-11 august 2024, iar timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în acest tărâm plin de magie pentru a trăi una dintre cele mai frumoase experiențe de festival, alături de cei mai mari artiști și DJ din industria muzicală. 

 


Organizatorii UNTOLD au pregătit o gamă variată de opțiuni de cazare, atât în hoteluri, cât și în căminele studențești, unde prețul pornește de la 150 euro de persoană, pentru un sejur de 4 nopți. Pentru hotelurile din Cluj-Napoca, disponibile pe site-ul oficial al festivalului, prețurile sunt următoarele: 

  • Hoteluri de 3 stele: cazarea pleacă de la 555 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopți
  • Hoteluri de 4 stele, de la 565 euro de persoană
  • Hoteluri de 5 stele, de la 640 de euro de persoană. 

După epuizarea acestora, organizatorii vor pune la dispoziția fanilor noi pachete de cazare. 


Peste 30.000 de abonamente s-au vândut pentru UNTOLD 2024

În primele două runde de vânzare, peste 30.000 de fani și-au asigurat participarea la cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca. 

Creatorii UNTOLD vor lansa, în curând, aftermovie-ul oficial al ediției 2023 și pregătesc lansarea primului val de artiști pentru ediția de anul viitor. Conform acestora, următoarea sesiune de vânzări va avea loc luna viitoare. 


Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care reușește, cu fiecare ediție, să depășească limitele convenționalului. 

În 2023, cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.


Porțile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în 2024, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului accesând: https://untold.com/register.

Cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UNTOLD 2024 va avea loc în a doua săptămână din august. Organizatori: vom aduce artiști live în premieră pentru România

S-au vândut primele 10.000 de abonamente la UNTOLD Dubai. Sunt așteptați 280.000 de festivalieri din întreaga lume

Ultimele Stiri
abonare newsletter