Timp Liber

S-au vândut primele 10.000 de abonamente la UNTOLD Dubai. Sunt așteptați 280.000 de festivalieri din întreaga lume

10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului.

Proiecții pe pe Burj Khalifa. UNTOLD Dubai se lansează în februarie 2024 / Foto: UNTOLD Proiecții pe pe Burj Khalifa. UNTOLD Dubai se lansează în februarie 2024 / Foto: UNTOLD

 

 


10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului. 

 


Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.


CITEȘTE ȘI:
UNTOLD face un mega festival în Dubai în februarie 2024! Stabilește două recorduri mondiale, pe Burj Khalifa

La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.aeLa UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt asteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.    

Următoarele abonamente vor fi disponibile din 5 octombrie

Din data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediție UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare.


UNTOLD Dubai, sold out în prima rundă de abonamente/ Foto: organizatori

Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.

În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganță muzicală completă.


În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Organizatorii Untold, Electric Castle, Jazz in the Park sau TIFF „sar la gâtul Guvernului” și avertizează: „Dacă TVA-ul la bilete crește la 19%, multe festivaluri se vor închide"

Zeci de mii de oameni și-au cumpărat deja abonamente la UNTOLD 2024! Prima rundă de vânzări, epuizată

Ultimele Stiri
abonare newsletter