Actualitate

Festivalul Untold, la care sunt aşteptate 350.000 de persoane, începe joi la Cluj

Festivalul Untold, la care organizatorii estimează participare a 350.000 de persoane, va începe joi la Cluj-Napoca. Principala scenă a festivalului, care este în prezent unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din ţară, va fi cel mai mare podium amenajat în România, depăşindu-l ca suprafaţă pe cel de anul trecut, care a fost construit pe acelaşi amplasament, respectiv stadionul Cluj Arena.

Actualitate

Festivalul SoNoRo revine la Cluj

Cea de-a zecea ediție a festivalului SoNoRo ajunge la Cluj-Napoca în perioada 13-15 noiembrie. Ediția aniversară cuprinde 18 concerte, cu piese atent selectate, inspirate de tărâmul viselor și al visurilor, și titluri sugestive, precum: “Journal of Dreams”, “The Night Vision”, “The Dreamers”, “Il Sogno”, “Spoken Dreams”, “Mozart: Radiography of Dreams”.

Actualitate

Electric Castle pune la bătaie 5000 de abonamente promoționale

După un an în care fost „sold out”, Electric Castle anunță un nou sistem pentru achiziționarea de abonamente la ediția 2016. 5.000 de abonamente Early Bird vor fi puse în vânzare în luna noiembrie, însă vor fi disponibile doar celor care, în prealabil, s-au înregistrat pe site-ul oficial al evenimentului.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners