Timp Liber

Apus spectaculos la Mărișel! Fotografii care îți taie respirația cu cerul de „foc”. FOTO

Un apus spectaculos a fost surprins la Mărișel. Culorile cerului sunt senzaționale.

Apus senzațional în Mărișel / Foto: Facebook - Agropensiunea Diana Apus senzațional în Mărișel / Foto: Facebook - Agropensiunea Diana

 

 


Un apus spectaculos cu un cer ca de „foc” a fost surprins în fotografii la Mărișel, care apoi au fost publicate pe Facebook.

Fotografiile au fost făcute spre finalul acestei săptămâni, iar contrastul dintre cer și dealuri este de-a dreptul impresionant.


Fotografie cu apus în Mărișel, făcută în ianuarie 2023 / Foto: Agropensiunea Diana

Locuitorii din Mărișel au avut parte de un apus care îți taie respirația doar când îl privești.

Apus impresionant în Mărișel în luna ianuarie 2023 / Foto: Facebook - Agropensiunea Diana

O destinaţie mai degrabă necunoscută la nivel naţional în urmă cu 10-20 de ani, Mărișel, alături de Râşca sau Gilău, a devenit râvnită de turiști în pandemie, când multă lume a început să pornească în excursii prin natură sau drumeții.


Apus în Mărișel în luna ianuarie 2023 / Foto: Facebook - Agropensiunea Diana

Când vine vorba de Mărișel ne gândim direct la schi. Mărișel este o comună din județul Cluj, care se află în Munții Gilău (componenți ai Munților Apuseni). Aici toată lumea se strânge iarna pentru a putea practica schi pe pârtiile din zonă. În Mărișel de regulă prima zăpadă se așează la jumătatea lunii noiembrie și ține mult timp, până în luna aprilie. Acesta este un atu pentru practicarea sporturilor de iarnă, precum schiul.

CITEȘTE ȘI:

Inedit! Case din Măguri Răcătău, făcute integral din lemn din zonă. Arhitect: „Se integrează armonios în peisajul montan”

Peisaj mirific la munte în Cluj! Totul e alb pe Vârful Vlădeasa, după ninsoarea viscolită de joi. FOTO

Etichete: apus marisel foc
abonare newsletter