Timp Liber

Iarnă în toată regula, la Mărișel! Zăpada a creat un peisaj spectaculos în zonă. VIDEO/FOTO

Iarna a venit în toată regula în Mărișel. A nins ca-n povești în zonă, iar zăpada a creat un peisaj spectaculos.

Tablou de vis cu Mărișel, acoperit de zăpadă /  Foto: Cabana Moților - Facebook Tablou de vis cu Mărișel, acoperit de zăpadă / Foto: Cabana Moților - Facebook

 

 


De peisajul de poveste pe care ninsoarea l-a creat la Mărișel vă puteți delecta din numeroase poze care au fost postate pe rețelele de socializare.

Imagine de poveste cu Mărișel acoperit de zăpadă / Foto: Cabana Moţilor

Deși încă nu am intrat oficial în cel mai friguros anotimp al anului, iarna pare că și-a intrat în drepturi cu adevărat în această parte a județului Cluj.


Într-un videoclip se observă cum ninsoarea nu a fost deloc „timidă” și a „invadat” Mărișelul:

Deși în urmă cu câțiva ani nici nu existau pe harta turistică a țării, Mărișel, Tarnița și Gilău au devenit destinații râvnite de turiști care căutau escapade în natură.


Când vine vorba de Mărișel ne gândim direct la schi, iar în curând iubitorii de sporturi de iarnă din Cluj vor putea să vină aici pentru acest lucru. Aici toată lumea se strânge iarna pentru a putea practica schi pe pârtiile din zonă, deseori formând cozi incredibile la bilete în această stațiune. 

Prima ninsoare la Mărișel a fost hotărâtă să creeze un tablou de vis / Foto: Cabana Moţilor

Mărișel este o comună care se află în Munții Gilău (componenți ai Munților Apuseni). Aici prima zăpadă se așează la jumătatea lunii noiembrie și ține mult timp, până în luna aprilie. Acesta este un atu pentru practicarea sporturilor de iarnă, precum schiul.

CITEȘTE ȘI:

A nins ca în povești la Băișoara! Imagini spectaculoase cu zăpada, surprinse în stațiune. FOTO

Zăpadă „ca în povești” la Vlădeasa, cota 1.400. Peisaje de iarnă, la munte, în Cluj. GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter