Actualitate

Peisaj mirific la munte în Cluj! Totul e alb pe Vârful Vlădeasa, după ninsoarea viscolită de joi. FOTO

Județul Cluj s-a aflat joi sub cod galben de vânt puternic și viscol la munte. Vârful Vlădeasa a avut parte de o ninsoare abundentă.

Peisaj mirific și gard înghețat pe vârful vlădeasa /FOTO: Salvamont Vlădeasa Cluj - Facebook Peisaj mirific și gard înghețat pe vârful vlădeasa /FOTO: Salvamont Vlădeasa Cluj - Facebook

 

 


Ninsoare a început în ziua de joi, iar vineri zăpada s-a depus considerabil pe vârful Vlădeasa. Imaginile surprinse de salvamontiști sunt de-a dreptul impresionante.

Județul Cluj s-a aflat sub cod galben de intensificări ale vântului și viscol la altitudini de peste 1700 m, în intervalul 05 ianuarie, ora 14 – 06 ianuarie, ora 12. Urmările acestuia pe vârful vlădeasa au fost surprinse de salvamontiști.


Vârful Vlădeasa înghețat /FOTO Salvamont Vlădeasa Cluj - Facebook
 

 

„În intervalul menționat, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70...90 km/h, iar în zona înaltă (la peste 1700 m), rafalele vor depăși 100…120 km/h și temporar va ninge viscolit.  Local în Transilvania, temporar vor fi intensificări, cu viteze în general de 55...70 km/h. Notă: Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45...55 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului”, potrivit avertizării meteorologice.


Așa a nins viscolit joi:

CITEȘTE ȘI:

Imagini impresionante din vârf de munte! Ninsoare viscolită la Vlădeasa, Cluj. VIDEO

Unde te poți bucura de zăpadă în acest weekend? Zonele din Cluj în care a nins abundent. FOTO/VIDEO

abonare newsletter