Timp Liber

FOTO. Așa arată târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în București! Vineri a fost plin ochi!

Bucureștenii au dat năvală la târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală, care s-a deschis vineri. Decorațiunile fac ca locul să arate ca într-o poveste!

Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală s-a deschis vineri, 25 noiembrie / Foto: Facebook - West Side Christmas Market Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală s-a deschis vineri, 25 noiembrie / Foto: Facebook - West Side Christmas Market

 

 


West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD Universe, s-a deschis pe 25 noiembrie în București. Principalele atracții sunt cea mai mare perdea de lumini decorativă din România și un concept creativ original.

Până în data de 27 decembrie, „West Side Christmas Market” va fi locul preferat de întâlnire atât al bucureștenilor, cât și al celor care se vor afla în vizită în capitală.


Acest lucru se confirmă chiar după modul în care bucureștenii au participat la târg în ziua deschiderii. Zona a fost plină ochi de oameni!

Vineri s-a deschis târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală / Foto: West Side Christmas Market - Facebook
 

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii vor întreține spiritul sărbătorilor cu alte momentele unice pe care vizitatorii le pot trăi alături de prieteni și familie. 


Pe lângă patinoarul și caruselul din parcul tematic, vizitatorii pot găsi și o căsuță poștală specială unde pot lăsa scrisoarea pentru Moș Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câștigătorului i se va îndeplini dorința.

Una din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediție va fi perdeaua de lumini care îmbracă podul suspendat din parcul Drumul Taberei. Perdeaua de lumini este cea mai mare perdea decorativă din România, cu o lungime de peste 100 m, fiind suspendată la o înălțime de până la 50 m. Mai multe detalii despre conceptul târgului de Crăciun organizat de UNTOLD aici:


Parcul de Crăciun organizat de UNTOLD în Capitală se deschide pe 25 noiembrie! Care sunt pricipalele atracții


 

CITEȘTE ȘI:

Așa va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD în Capitală. FOTO

Untold organizează, în premieră, un parc tematic de Crăciun în Capitală. Accesul e gratuit

Ultimele Stiri
abonare newsletter