Timp Liber

Așa va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD în Capitală. FOTO

UNTOLD amenajează cel mai mare parc tematic de Crăciun în Capitală. Au apărut primele simulări grafice cu parcul. Vezi cum va arăta.

Imagine (simulăre grafică) cu parcul tematic pe care UNTOLD îl organizează de Crăciun în Capitală / Foto: Untold - republica.ro

 

 


UNTOLD Universe organizează un parc tematic de Crăciun în București. Organizatorii pregătesc, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic din Capitală.

Așa va arăta parcul tematic organizat de UNTOLD în capitală / Foto: Untold - republica.ro

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o  experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.


„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold, conform republica.ro.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor. Reprezentanții primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.


Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.

CITEȘTE ȘI:

Untold organizează, în premieră, un parc tematic de Crăciun în Capitală. Accesul e gratuit

Primele abonamente la UNTOLD 2023 s-au vândut în mai puțin de un minut

Ultimele Stiri
abonare newsletter