Timp Liber

Untold organizează, în premieră, un parc tematic de Crăciun în Capitală. Accesul e gratuit

Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă.

Untold organizează, în premieră, un parc tematic de Crăciun în Capitală / Foto: UNTOLD - Facebook

 

 


UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Organizatorii festivalurilor Neversea și UNTOLD pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală.

 


În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o  experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor. Reprezentanții primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.


Acces gratuit

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.


Cei care își doresc să facă parte din povestea magică de Crăciun din parcul tematic din Drumul Taberei, încă se mai pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la următoarele adrese de mail:

  • paul.fufezan@untold.com (vendori food)
  • cristina.luca@untold.com (vendori non-food)

CITEȘTE ȘI:

Primele abonamente la UNTOLD 2023 s-au vândut în mai puțin de un minut

Oficial! Festivalul UNTOLD 2023 va avea loc în perioada 3 - 6 august

Ultimele Stiri
abonare newsletter