Timp Liber

„Olga și viața la palat” continuă cu episodul 3 duminică, pe TVR Cluj

Al treilea episod al emisiunii „Olga și viața la palat”, dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig, reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal, va fi difuzat duminică, 30 octombrie, de la ora 12.20, pe TVR Cluj.

Al treilea episod al emisiunii  „Olga și viața la palat” va fi difuzat duminică / Foto: mesageruldesibiu.ro Al treilea episod al emisiunii „Olga și viața la palat” va fi difuzat duminică / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Emisiunea „Olga și viața la palat” este dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig reședința de vară a Baronului Samuel von Brukenthal, un loc mirific, unde istoria se îmbină perfect cu natura, iar Olga Balan, prin prezentările sale, ne poartă pe un tărâm de poveste în acea epocă barocă, îmbrăcând costumele extraordinare și avându-l ca partener pe Dragoș Zaharia, relatează mesageruldesibiu.ro.

 


Invitata specială al celui de-al treilea episod, care va fi difuzat duminică, 30 octombrie, de la ora 12.20, pe TVR Cluj, este Soprana Gabriela Alexandra Florea.

În acest episod veți vedea peisaje de vis în plimbările protagonistelor prin grădinile Palatului, cea franceză, olandeză și engleză, într-o mașină de epocă. Le veți vedea în costume baroc în pași de dans pe muzica de odinioară.


Cine este Olga Balan?

Olga Balan este actriță cântăreață realizator TV și producător.

Olga Balan a debutat pe scena Teatrului Constantin Tănase și la Festivalul de la Mamaia, a jucat în filmul ”Paradisul în direct” și multe au fost aparițiile sale la Televiziunea Română dar și cea italiană iar în cei 26 de ani în care a locuit la Roma a avut numeroase apariții în show-urile de Televiziune Rai și Mediaset din Italia, nenumărate filme cinematografice și seriale TV, iar la Napoli a moderat o emisiune dedicată Italiei dar și nenumărate concerte și turnee cu clasicul napoletan.. printre care concerte pentru promovarea folclorul românesc în Italia.

CITEȘTE ȘI:

Emisiunea „Olga și viața la palat”, dedicată Palatului Brukenthal din orașul Avrig, va fi difuzată și în Cluj

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter