Timp Liber

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă, în locul de basm în care vrea să facă nunta. VIDEO

Actrița și cântăreața Olga Bălan a avut o aniversare de basm alături de viitorul ei soț, în locul în care cei doi își doresc să se căsătorească.

Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere ca o prințesă / Foto: fanatik.ro

 

 


Actrița și cântăreața Olga Bălan și-a serbat ziua de naștere într-un loc de basm în care vrea să facă și nunta cu viitorul ei soț, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician, scrie mesageruldesibiu.ro, care citează fanatik.ro .

Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, însă din cauza pandemiei au amânat evenimentul.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Olga și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 iunie la Avrig, Sibiu, ca o adevărată prințesă, într-un cadru de basm. Cântăreața a devenit imaginea acestui loc mirific, unde intenționează să-și unească destinul cu iubitul ei.

Actrița și viitorul ei soț au filmat un prim episod la palat pe care l-au publicat pe YouTube, intitulat „Olga și viața la Palat”, alături de soprana Gabriela Alexandra Florea.


Olga Bălan a debutat la Festivalul de la Mamaia și a jucat în „Paradisul în direct”. Actrița a locuit 20 de ani în Italia, la Roma și a avut numeroase apatiții în show-uri de televiziune din țara respectivă.

De asemenea, Olga a moderat și o emisiune la Napoli, iar în ultimii ani s-a împărțit între Italia și România. În 2014 a realizat o emisiune la TVR 2, intitulată „Salutări din Sud”.

CITEȘTE ȘI:

Mircea Bravo s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă, de la care nu a lipsit Tanti Lenuța. VIDEO

Filmul lui Mircea Bravo este aproape de lansare. VEZI de când îl vom putea vedea în cinematografe. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter