Timp Liber

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează vindecarea rănilor și previne insomniile

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Acest aliment este recomandat de specialiști datorită proprietăților sale pentru sănătate.

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează vindecarea rănilor și previne insomniile/ Foto: pixabay.com Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează vindecarea rănilor și previne insomniile/ Foto: pixabay.com

 

 


Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit acest aliment ca și îndulcitor, dar și ca remediu natural pentru diferite infecții.

 


Alimentul minune este mierea de albine.

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Stimulează vindecarea rănilor

Mierea de albină, alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Conform ultimelor studii, înlocuirea zahărului cu mierea de albină poate preveni cu aproximativ 70% apariția diabetului. De asemenea, acest aliment este recomandat tinerilor deoarece poate preveni diabetul juvenil.


Totodată, o revizuire a studiilor din 2018 arată că mierea are proprietăți antimicrobiene, pe când o altă revizuire a unor cercetări din 2017 a sugerat, de asemenea, că mierea, propolisul și lăptișorul de matcă pot avea potențiale beneficii pentru sănătate pentru inhibarea microbiană și vindecarea rănilor, scrie doc.ro.

Conform sfatulmedicului.ro, mierea crudă este un remediu care datează din Egiptul și Grecia antice. Cercetătorii consideră că mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere și caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindecă rănile.


Pe lângă beneficiile menționate mai sus, alimentul care previne diabetul, este o excelentă sursă de energie conținând doar 17 gr de carbohidrați per lingură.

 


CITEȘTE ȘI:

Planta care crește șansa la viață. Te ajută să pierzi din kilograme și luptă împotriva cancerului

Băutura alcoolică care îți îmbunătățește memoria. Menține pielea catifelată și te ajută slăbești

 

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Previne insomniile

Alimentul care previne diabetul, cu multe beneficii pentru organism. Mierea de albină este un aliment care ajută la prevenirea insomniilor.

Consumul de miere de albină are un rol important și în eliberarea de serotonină, o substanță ce are capacitatea de a îmbunătăți starea de spirit. Serotonina este transformată de către organism în melanină, iar aceasta din urmă ajută la îmbunătățirea calității somnului.

 

CITEȘTE ȘI:

Planta care îți vindecă inima. Reduce colesterolul și combate insomnia

Ceaiul cu multe beneficii pentru organism. Te ajută să slăbești, protejează inima și hidratează tenul

Ultimele Stiri
abonare newsletter