Actualitate

UPDATE. Claudiu Salanţă, arhitectul şef al Consiliului Judeţean, a avut calitatea de martor în dosarul împotriva directorului aeroportului clujean

Judecătorul de cameră preliminară a retrimis dosarul penal al lui Claudiu Salanţă, arhitectul şef al Consiliului Judeţean Cluj, la procurori pentru completarea urmăririi penale. Decizia vine după ce Aeroportul Internaţional Cluj le-a intentat proces Consiliului Judeţean şi arhitectului Claudiu Salanţă.

Actualitate

Compania Hexi Pharma, pusă oficial sub acuzare

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală de procurorii Parchetului General pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Actualitate

Cine poate să asculte telefoanele în România

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului, care a fost adoptată pentru a pune în acord legislaţia cu decizia Curţii Constituţionale privind interceptările SRI din anchetele procurorilor, extinde dreptul de a intercepta comunicaţiile în România la mai mulţi actori, spre deosebire de situaţia de până acum, când doar SRI-ul avea acest drept, iar procurorii DNA îşi foloseau propriul serviciu tehnic şi infrastructura tehnică a SRI.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners