Politică

Raluca Turcan, deranjată de întrebarea privind situația Muzeului de Artă din Cluj. „Nu îmi place tonul dumneavoastră. Rolul unui ministru nu este să se transforme într-un oracol”

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, în conferință de presă la Primăria Cluj-Napoca, alături de primarul Emil Boc/Foto: monitorulcj.ro
Situația Muzeului de Artă din Cluj-Napoca i-a dat bătăi de cap ministrului Culturii Raluca Turcan. Aflată într-o vizită oficială la Cluj, Turcan nu a reușit să ofere soluții pentru salvarea Palatului Bánffy, ale cărui spații fac obiectul unui proces defintiv în instanță.


Politică

Organizatorii Untold, Electric Castle, Jazz in the Park sau TIFF „sar la gâtul Guvernului” și avertizează: „Dacă TVA-ul la bilete crește la 19%, multe festivaluri se vor închide"

Lume în Parcul Central din Cluj-Napoca așteptând să intre la Untold. Foto: Facebook Municipiul Cluj-Napoca
Organizatorii celor mai importante festivaluri de muzica și film din România spun că sunt împotriva creșterii cotei TVA de la 5 la 19% pentru vânzarea de bilete la evenimentele cultura și arată că dacă măsura intră în vigoare multe dintre acestea se vor închide.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners