Actualitate

Cele trei MARI EVENIMENTE organizate de Primăria clujeană şi SPONSORIZATE de Coral

Firma Coral Impex a sponsorizat în ultimii ani cele mai mari evenimente organizate de Primăria Cluj-Napoca. Procurorii DNA au făcut verificări miercuri la Primăria Cluj-Napoca de unde a ridicat hotărâri de Consiliu Local, contracte de prestări servicii şi contracte de sponsorizare încheiate între municipalitate şi SC Coral Impex.


Actualitate

Percheziţii DNA la Institutul Oncologic "Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca

sursa foto urbo.ro
Procurorii DNA fac percheziţii, marţi, la companii farmaceutice, la distribuitori de medicamente, la spitale şi clinici de oncologie, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, în legătură cu înţelegeri privind prescrierea unor medicamente, cu "recompensarea" doctorilor.


Politică

Fostul ministru Darius Vâlcov rămâne în arest

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov rămâne în arest preventiv, după ce instanţa supremă i-a respins cererea de înlocuire a măsurii cu arestul la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

Actualitate

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată, vineri, de Tribunalul Constanţa, care a respins contestaţia procurorilor DNA.

Actualitate

Percheziţii la firma fratelui lui Sebastian Ghiţă

Direcția Națională Anticorupție informează că procurorii efectuează luni percheziții la două firme din Voluntari, judeţul Ilfov, dintre care una aparţine fratelui deputatului Sebastian Ghiţă, într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție, comise în 2013, în legătură cu licitația organizată de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului pentru proiectul "Internet în școala ta".


abonare newsletter
banners