Actualitate

Cele trei MARI EVENIMENTE organizate de Primăria clujeană şi SPONSORIZATE de Coral

Firma Coral Impex a sponsorizat în ultimii ani cele mai mari evenimente organizate de Primăria Cluj-Napoca. Procurorii DNA au făcut verificări miercuri la Primăria Cluj-Napoca de unde a ridicat hotărâri de Consiliu Local, contracte de prestări servicii şi contracte de sponsorizare încheiate între municipalitate şi SC Coral Impex.

Coral Impex a sponsorizat marea majoritate a evenimentelor organizate de Primăria Cluj-Napoca.

Cele mai vizibile evenimente organizate de Primăria Cluj-Napoca şi sponsorizate de firma Coral Impex sunt Zilele Clujului şi Târgul de Crăciun. Un alt eveniment sponsorizat de firma Coral a fost Gala 10 pentru Cluj.


Zilele Clujului, eveniment organizat timp de o săptămână pentru a promova oraşul, a debutat în 2010, Gala 10 pentru Cluj, unde sunt premiaţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, va ajuns în 2015 la ediţia cu numărul şapte, iar Târgul de Crăciun se desfăşoară încă din 2008.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca nu au putut preciza la cât se ridică valoarea acestor contracte. Aceste evenimente nu ar fi singurele sponsorizate de firma Coral, dar reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca s-au ascuns după Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public în ceea ce priveşte toate evenimentele sponsorizate de firma Coral şi la cât se ridică suma acestora.

Ultimele Stiri
abonare newsletter