Actualitate

Soluții pentru eficientizarea pasajului de la Tăietura Turcului. Viorel Băltărețu, deputat USR: „Proiectul trebuie să fie funcțional, să țină seama de dezvoltarea în perspectivă a Clujului”

Viorel Băltărețu, deputat USR, prezintă soluțiile de îmbunătățire a pasajului de la Tăietura Turcului/Foto: monitorulcj.ro
Proiectul pasajului de la Tăietura Turcului trebuie optimizat, pentru a rezolva problema traficului, dar și pentru a crea conexiuni între cartiere. „Cred că mai există timp pentru a îmbunătăți această soluție”, susține deputatul clujean Viorel Băltărețu.

Politică

Deputatul Viorel Băltărețu (USR), propuneri pentru eficientizarea proiectului pasajului rutier de la Tăietura Turcului. „E nevoie să intervenim cu promptitudine, pentru a găsi o soluție viabilă pe termen lung”

Deputatul USR Viorel Băltărețu și Horațiu Cosma, ex-secretar de stat în Transporturi, conferință de presă despre soluțiile necesare pentru pasajul Tăietura Turcului/Foto: monitorulcj.ro
Deputatul USR Viorel Băltărețu trage un semnal de alarmă în privința pasajului de la Tăietura Turcului și invită părțile implicate în proiect la identificarea unei soluții prin care să fie evitate blocajele prin menținerea barierei la nivelul cu calea ferată.
Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners