Actualitate

Mircea Băsescu, audiat ca denunțător la DNA

Mircea Băsescu este audiat, în această dimineață, la Departamentul Național Anticorupție (DNA) în calitate de denunțător în cazul unei scrisori adresate lui Nati Meir, depusă la DNA de avocatul fratelui preşedintelui, Nelu Taşcă.

Actualitate

Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân în arest

Instanța de judecată a Tribunalului Constanța au respins, miercuri, cererile lui Mircea Băsescu și Marian Căpățână de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar, fratele președintelui rămânând astfel în arest, hotărârea nefiind însă definitivă și putând fi contestată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel.

Actualitate

Băsescu s-a gândit la demisie în urma arestării fratelui său

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a avut şi varianta demisiei, în contextul scandalului în care e implicat fratele său, şi că a discutat şi cu unele instituţii ale statului, precizând că o demisie, deşi ar fi fost cel mai uşor lucru, nu ar fi dat nicio şansă candidatului dreptei.


Actualitate

Voiculescu se apără: Pe Nelu Iordache nu l-am văzut de 20 de ani, pe celălalt denunţător nici nu îl cunosc

Dan Voiculescu a declarat, sâmbătă, la intrarea în sediul IPJ Ilfov, că nu putea să îl şantajeze pe Nelu Iordache, pentru că ultima dată l-a văzut în urmă cu 20 de ani, iar pe celălalt denunţător nici nu îl cunoaşte, Voiculescu a mai afirmat că noul dosar este o "făcătură", iar în dosarul ICA este pregătit pentru orice.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners