Politică

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL/PPE), mesaj din Parlamentul European: Green Deal frământă sectorul agricol. UE trebuie să garanteze durabilitatea fermierilor!

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL, PPE), vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, prezent în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, a reiterat din plenul Legislativului rolul UE în garantarea durabilității fermierilor în contextul noilor obiective climatice, astfel încât aceștia să poată rezista pe piață.Economie

Importurile depreciază leul

Ordinele comerciale mari de cumpărare de valută, venite din partea importatorilor, au provocat creşterea euro iar volumele de tranzacţionare au cunoscut un salt important.

Actualitate

Un funcționar de la Primăria Cluj Napoca, implicat în scandalul importurilor de mașini second-hand

Ramona Colcer, în vârstă de 34 de ani, angajată a Direcției de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Cluj Napoca, este urmărită penal de procurorii clujeni fiind acuzată că a ajutat membrii din mafia importurilor de autoturisme second hand să obțină mult mai repede și mai ușor, certificatele fiscale de scoatere din evidențele fiscale a autoturismelor achiziționate din spațiu intracomunitar.
abonare newsletter
banners