Actualitate

Perversiuni cu Legea pe Bugetul Consiliului Județean Cluj

Jurnalistul Victor Lungu, redactor al ziarului Academia Caţavencu, consideră că hotărârea prin care s-a votat bugetul Consiliului Judeţean Cluj este lovită de nulitate absolută după ce mai mulţi consilieri judeţeni s-ar fi aflat în incompatibilitate.


Politică

Consiliul Judeţean Cluj are un nou vicepreşedinte

Singurul candidat pentru funcția de vicepreședinte al CJ Cluj, liberalul Călin Tuluc a reușit să strângă, din a doua încercare, numărul necesar de voturi pentru a fi validat. Tuluc îi ia locul lui Horaţiu Cătărig care şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte.


Politică

Înscăunare predictibilă a lui Tuluc la Consiliul Județean Cluj

Consilierii județeni clujeni se întrunesc vineri în ședință pentru a lua act de demisia lui Horațiu Cătărig din funcția de vicepreședinte al forului județean. Acesta a decis să se retragă din funcție în urmă cu aproximativ o lună. De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței figurează și proiectul de hotărâre privind alegerea noului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, vacantat de Cătărig.Social

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase va primi aparate medicale de ultimă generaţie

Consiliul Judeţean Cluj va finanţa achiziţionarea unui sistem de mamografie direct digitală, a unui ecograf multidisciplinar de înaltă performanţă şi a unui spectometru de masă Biotyper, care vor fi puse la dispoziţia pacienţilor în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, unitate medicală aflată sub autoritatea forului administrativ judeţean.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners