Educație

Documentar dedicat evenimentelor din decembrie '89 de la Cluj, lansat la 33 de ani de la Revoluție

Filmul documentar „Mărturii fotografice de la Revoluție. Cluj-Napoca, Decembrie 1989” realizat de lect. univ. dr. Rareș Beuran de la Facultatea de Științe Politice și ale Comunicării, va fi lansat vineri, 16 decembrie, de la ora 19, la Cinema Mărăști. Proiecția va fi urmată de o dezbatere la care vor participa, alături de autorul filmului, rectorul UBB, Daniel David, și cunoscutul fotograf Răzvan Rotta, unul dintre cei care a imortalizat cele mai tragice momente ale Revoluției din Decembrie 1989 de la Cluj, împușcarea primilor protestatari, în Piața Libertății.

Actualitate

Messi a ajuns la Cluj

„Messi” a fost gazda celei de a patra seri din Piaţa Unirii Open Air, luni, 1 iunie, în cadrul Festivalul Internaţional de Film Transilvania, filmul dezvăluind viaţa fotbalistului Barcelonei.

Actualitate

Un artist acrobat a mers pe o chingă la 80 metri în Salina Turda- FOTO

Artistul acrobat Flaviu Cernescu a mers, marţi, pe o chingă lată de 2,5 centimetri la o înălţime de 80 de metri în Salina Turda, judeţul Cluj, el filmând scene de acrobaţie pentru un documentar de promovare a Trasilvaniei, care urmează să fie prezentat la festivaluri internaţionale de film.


abonare newsletter
banners