Actualitate

Mai bine nu şi le-ar completa. Consilierii judeţeni insistă să se facă de râs cu rapoartele lor de activitate

Consilierii judeţeni au exprimări mai proaste decât ale elevilor din clasa I, greşeli de ortografie, dezacorduri, informaţii copy-paste din rapoartele din anii precedenţi. Şi cu toate acestea insistă să se facă de râs an de an completându-şi rapoartele de activitate. Mai bine şi-ar canaliza energia să rezolve proiectele serioase ale judeţului decât să ofere prilej cetăţenilor şi presei să îi ia peste picior.

Actualitate

Mihai Eminescu, omagiat la Cluj-Napoca

sursa foto: www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni
Miercuri dimineața, a avut loc o ceremonie de depunere de jerbe de flori la statuia lui Mihai Eminescu din fața Teatrului Național din Cluj-Napoca, pentru a marca la 127 de ani de la trecerea în neființă a Poetului Național.

Actualitate

Emil Boc l-a „înţepat" pe Gheorghe Funar: „Clujul nu mai poate fi comparat cu modul în care arăta în urmă cu 11 ani” – GALERIE FOTO

În memoria poetului maghiar revoluţionar Petofi Sandor, etnicii maghiari au depus coroane de flori la clădirea fostului hotel Biasini de pe strada Avram Iancu. Reprezentanţii autorităţilor locale clujene, printre care prefectul Gheorghe Vuşcan, primarul Emil Boc sau vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vakar Istvan, au fost prezenţi şi ei la eveniment şi au susţinut discursuri.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners