Actualitate

Percheziţii DNA la sediul Direcției Regionale a Drumurilor și Podurilor (DRDP) Cluj

Procurorii DNA au descins, în urmă cu câteva zile, în sediul Direcției Regionale a Drumurilor și Podurilor (DRDP) Cluj de unde au ridicat mai multe documente. În 2012, fosta conducere a DRDP Cluj a fost demisă din cauza unor "decizii manageriale defectuoase" cu privire la construcţia centurii Cluj Est, care au ridicat costul lucrării de la 77,6 milioane euro la 143 milioane euro.

Actualitate

7 ani pentru o centură ocolitoare de 23 km. A cui este vina?

Fosta conducere a DRDP Cluj nici nu mai vrea să audă de centura ocolitoare Vâlcele – Apahida. Actuala guvernare s-a gândit abia acum să declanşeze o anchetă pentru a afla cine este vinovat pentru surparea centurii, alunecările de teren, costurile fabuloase şi timpul extrem de lung de la începerea până la finalizarea lucrărilor.

Actualitate

FOTO - Dan Şova şi alaiul PSD nu au inaugurat centura ocolitoare, ci "au deschis-o circulaţiei"

Ministrul marilor proiecte, Dan Şova s-a lăsat aşteptat, astăzi, aproape o jumătate de zi pentru reinaugurarea centurii ocolitoare Vâlcele – Apahida. Când în sfârşit a a ajuns, a declarat că el şi alaiul PSD care îl însoţea nu inaugurează centura ci doar o deschid circulaţiei după ce au reparat, timp de un an şi jumătate, „dărâmăturile lui Boc”.

abonare newsletter
banners