Educație

Elevii de la Șincai i-au cerut primarului Emil Boc să nu taie banii destinați burselor școlare. „Suntem extrem de dezamăgiți”

Elevi în curtea școlii. Sursă foto Facebook Emil Boc
Primăria Cluj-Napoca a decis tăierea a 1,1 milioane de lei din bugetul destinat burselor școlare, bani care vor merge spre alte proiecte ale municipalității. În ședința de Consiliu Local de miercuri, elevii de la Șincai, prin reprezentantul școlii, i-au transmis primarului Emil Boc că sunt „extrem de dezamăgiți” și au cerut majorarea burselor.

Politică

Consilierii USR Cluj, luați peste picior. Din nou! Tișe nu scapă nicio ocazie. „E chiar soția dumneavoastră?”

Alin Tișe și Mihai Iepure
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a făcut un obicei să îi ia peste picior pe consilierii USR la aproape fiecare ședință. Acum, Tișe spune că are un „dialog direct cu conducerea USR”, după ce soția consilierului Mihai Iepure a fost aleasă președintele USR Cluj. „Nu toți PNL-iștii sunt hoți, nu toți PSD-iștii sunt hoți?, a insistat Tișe.


Politică

Boc, mesaj pentru Drulă care se visează premier. „Nu știu dacă USR va mai avea vreodată miniștri”

Războiul declarațiilor Boc-Drulă trece la un alt nivel. Primarul Clujului, care în prezent nu deține nicio funcție în PNL, a lăsat să se înțeleagă că USR e istorie și că partidul „nu va mai avea vreodată miniștri”. Reamintim că, președintele USR, Cătălin Drulă a anunțat că partidul său va intra la guvernare alături de PNL, în eventualitatea ieșirii PSD din coaliție, doar dacă partidul său dă premierul.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners