Actualitate

UPDATE: Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu au fost arestaţi

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu să fie arestaţi. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica şi nu este definitivă, putând fi contestată, anunţă Mediafax.

Actualitate

Adriean Videanu, audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie

Preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat pentru a fi audiat, în contextul în care numele lui ar fi fost menţionat de fostul ministru Gabriel Sandu în declaraţiile date de acesta în dosarul Microsoft.

Politică

Adriean Videanu, audiat, astăzi la DIICOT

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a venit, joi, la DIICOT pentru a fi audiat în dosarul de complot şi subminare a economiei naţionale, el declarând că le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovăţia.


Politică

Consilierii PDL DEMISIONEAZĂ din Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu
Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.


Politică

Boc: Videanu nu a făcut lobby pentru niciun om de afaceri

Fostul premier, Emil Boc afirmă că în Guvern s-au discutat doar chestiuni legate de măsurile anticriză şi nu a auzit niciodată în Guvern ca fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu să fi făcut lobby pentru vreun om de afaceri.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners