Ştiri din Transilvania

Șofer de TIR, amenințat cu pistolul de un polițist pe autostrada A1 Deva - Nădlac. Șoferul a devenit agresiv. VIDEO

Imagini video cu un polițist din Arad care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, au apărut pe reţelele de socializare. Potrivit IPJ Arad, șoferul de TIR devenise agresiv.

Șofer de TIR, amenințat cu pistolul de un polițist pe autostrada A1 Deva - Nădlac. Șoferul a devenit agresiv. VIDEO Șofer de TIR, amenințat cu pistolul de un polițist pe autostrada A1 Deva - Nădlac. Șoferul a devenit agresiv. VIDEO

 

 


Poliţiştii arădeni fac cercetări după ce imagini cu un coleg de-al lor care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe DN 7, au apărut pe reţelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini.


 


În filmuleţul de câteva secunde se vede că pe marginea drumului este oprit un TIR, al cărui şofer este coborât din cabină, în timp ce un poliţist îl verifică. Înregistrarea surprinde momentul în care poliţistul avea pistolul îndreptat spre şofer.

„Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva - Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.


Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Arad, șoferul de TIR de origine turcă nu a oprit la semnalele poliţistului, iar ulterior a devenit agresiv.

„Din primele verificări, s-a stabilit că un poliţist al Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcţiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier. Şoferul acestuia nu a oprit, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior oprit pe DN 7, la intersecţie cu breteaua de coborâre de pe A1. Conducătorul auto, un cetăţean turc, a coborât din autoutilitară şi a devenit agresiv prin vorbe şi comportament, motiv pentru care agentul de poliţie a întins mâna pentru a păstra o distanţă de siguranţă. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical”, a transmis, marţi, IPJ Arad.


Conform sursei citate, şoferul şi-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de poliţist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice şi luarea de măsuri legale, dacă se impun.
 

CITEȘTE ȘI:

PERICOL PUBLIC. Șofer de TIR, mort de BEAT pe șosea și oprit cu forța de alți conducători. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter