Ştiri din Transilvania

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE. Bătrână de 80 de ani, LOVITĂ în cap cu toporul

O femeie de 80 de ani din județul Maramureș a fost găsită sâmbătă dimineața moartă în gospodăria sa. Un vecin de 85 de ani este bănuit că ar fi lovit-o pe aceasta cu toporul în cap, pe fondul băuturii.

 

 


Oribila crimă s-ar fi petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii reușind să identifice ca posibil suspect un vecin al femeii, în vârstă de 85 de ani, care ar fi fost beat și nu își amintește motivele pentru care a omorât-o pe victimă, scrie actualmm.ro.

 


„Azi-dimineață, la ora 08.39, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 48 de ani din Baia Mare despre faptul că într-un imobil din satul Țicău a fost găsită o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 85 de ani din Țicău. Cadavrul prezenta leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă, care continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului”, au declarat, sâmbătă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.


CITEȘTE ȘI:

Clujeanul care şi-a lovit fosta soție cu o țelină a scăpat de pedeapsă. Femeia și-a retras plângerea și va plăti cheltuieli de judecată

Ultimele Stiri
abonare newsletter