Ştiri din Transilvania

Crimă ȘOCANTĂ! O mamă și-a OMORÂT copiii, unul de doar 4 luni, iar altul de aproape 2 ani

O femeie de 30 de ani și-a omorât cei doi copii, unul de doar patru luni, iar celălalt de aproape 2 ani.

 

 


O mamă și-a omorât cei doi copii, unul de doar patru luni și altul de aproape doi ani, informează Antena3.

 


Tragedia s-a petrecut miercuri, 2 iunie, în județul Maramureș, și, potrivit sursei citate, femeia a fost deja reținută de anchetatori. Femeia are 30 de ani și este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.


În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. 

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș", se arată într-o informare a Poliţiei.


 

abonare newsletter