Ştiri din Transilvania

O femeie infectată cu COVID-19 s-a sinucis într-un spital din Bistrița

O femeie de 55 de ani, infectată cu COVID-19, s-a sinucis în baia Spitalului Județean de Urgență Bistrișa

 

O pacientă de 55 de ani infectată cu noul coronavirus s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situată la etajul al patrulea, unde se află internaţi bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Conform unui comunicat de presă transmis de oficialii Spitalului Județean, femeia a fost internată din data de 23 noiembrie, având o formă medie de COVID-19, iar pe toată perioada spitalizării, starea s-a de sănătate s-a ameliorat. Din păcate însă, nu se știe motivul pentru care femeia a luat o astfel de decizie, având în vedere că situația sa medicală devenea din ce în ce mai optimistă.

„Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, au transmis reprezentanții spitalului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter