Ştiri din Transilvania

Angajații Aeroportului Cluj, în GREVĂ japoneză. De ce sunt nemulțumiți sindicaliștii?

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca anunță că angajații vor purta banderole albe în semn de protest.

Angajații Aeroportului Cluj, în GREVĂ japoneză. De ce sunt nemulțumiți sindicaliștii? Angajații Aeroportului Cluj, în GREVĂ japoneză. De ce sunt nemulțumiți sindicaliștii?

 

 


Conform Hotărârii Consiliului Județean (CJ) Cluj nr. 113 din 2020, o parte din parcarea exploatată de către societatea GOTO Parking a fost dată în administrarea Aeroportului din Cluj-Napoca, cu destinație parcare auto. Sindicaliștii afirmă că fac toate demersurile necesare pentru a pune în aplicarea Hotărârea CJ Cluj.

 


Sindicaliștii amintesc că, prin contractul de concesiune lucrări publice, încheiat între SC GOTO Parking SRL și Consiliul Județean Cluj, este prevăzută obligația de a asigura cu titlu gratuit un număr de 100 de locuri de parcare pentru angajații Aeroportului, motiv pentru care promit că vor face toate demersurile necesare pentru obținerea acestora.

Astfel, până la rezolvarea acestei situații, angajații Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj RA vor purta o banderolă albă pe braț, în semn de protest, anunță sindicaliștii, prin președintele Sindicatului Independent, Ana-Maria Crețu. Reamintim, că CJ Cluj aprobase, în 28 mai, Hotărâre privind darea în administrarea Aeroportului a zonei de vest a parcării.


CITEȘTE ȘI:

GOTO Parking nu renunță la parcarea de la Aeroport. A atacat decizia CJ de a ceda Aeroportului administrarea parcării

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter