Sport

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au retrogradat din Liga Zimbrilor

Universitatea Cluj a retrogradat din Liga Zimbrilor, după ce a pierdut meciul cu CSM Focșani 2007 din ultima etapă, scor 26-23.

Universitatea Cluj a pierdut ultimul meci din Liga Zimbrilor. FOTO: Captură Youtube Universitatea Cluj a pierdut ultimul meci din Liga Zimbrilor. FOTO: Captură Youtube

 

Clujenii au cedat pe final, atunci când Focșani a reușit un parțial de 6-2. Până atunci, partida a stat sub semnul echilibrului cu ”U” conducând la pauză cu 11-9 și având apoi mai mereu avantaj pe tabelă.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Din păcate, după minutul 53, jocul elevilor lui Marius Stavrositu a devenit crispat, presărat cu ratări incredibile și greșeli mari în apărare.

La final a fost 26-23 pentru oaspeți, iar Universitatea Cluj a terminat pe ultimul loc în clasamentul din Liga Zambrilor.


Cluj: V. Coman, Apostu, Brănianu – Ramba 8, Laslo 5, A. Coman 3, Fodorean 3, Iancu 2, Adoreanu 1, Becheru 1, Drăgoi, C. Ghivil, Coroian, Gurănescu, Konya. Antrenor: Marius Stavrositu.

Focșani: Marocico, Cloșcă, C. Rusu – Drăgan 10, Miroiu 4, Hrimiuc 4, Marijanac 3, Pătru 3, Mocanu 1, Krstevski 1, Ragea, Rață, Marjanovic, Țuțu, Nuțu, Lazoreac. Antrenor: Dalibor Cutura.


CSM Alexandria și U Cluj-Napoca au retrogradat, în timp ce SCM Poli Timișoara și CSM Bacău vor participa, de vineri până duminică, la barajul de menținere/promovare, care va avea loc la Ghimbav și la care vor mai participa CSM Oradea și CSM Sighișoara.

CITEȘTE ȘI:

Handbaliștii de la „U”, înfrângere la scor cu Dobrogea Sud

Meci important pentru handbaliștii de la „U” în Liga Zimbrilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter