Sport

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara din semifinalele play-off-ului

U-BT Cluj-Napoca se va duela cu BCM Pitești, în semifinalele play-off-ului din Liga Națională de Baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca se va duela cu BCM Pitești. FOTO: U-BT Cluj-Napoca Facebook U-BT Cluj-Napoca se va duela cu BCM Pitești. FOTO: U-BT Cluj-Napoca Facebook


U-BT Cluj-Napoca se va duela cu BCM Pitești pentru un loc în finala campionatului național de baschet masculin. Echipa antrenată de Mihai Silvășan s-a impus cu 2-0 la general în fața celor de la BC CSU Sibiu, dar au avut de așteptat pentru ca seria dintre Pitești și Craiova să se încheie.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Duelul dintre cele două formații din sudul țării s-a finalizat după un meci decisiv. Piteștenii s-au impus luni seară cu scorul de 75-73, într-un meci în care Michael Qualls a reușit un double double pentru olteni. 


BCM Pitești s-a bazat pe aportul tuturor jucătorilor importanți în meciul decisiv cu SCM Craiova. Toți jucătorii din formula de start a celor de la Pitești au marcat cel puțin 11 puncte, performanță reușită inclusiv de Goran Gajovic, cel care a venit de pe banca de rezerve. 

U-BT Cluj-Napoca a câștigat ambele meciuri cu Pitești din sezonul regulat, dar nu fără emoții. Piteștenii s-au ținut excelent în primul meci al sezonului, disputat în BT Arena, fiind la un pas să provoace o adevărată surpriză.  Al doilea meci, disputat la Pitești, a fost tranșat mult mai ușor de ardeleni care aveau să se impună cu 81-70 în Trivale.

CITEȘTE ȘI:

Silvășan, Stewart și fanii lui U-BT Cluj, remarcații sezonului în Champions League

U-BT Cluj, în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin: „A fost un meci foarte greu, știam că așa va fi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter