Economie

Farmec deschide în Pitești cel de-al doilea magazin Gerovital în sistem de franciză (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă strategia de extindere a companiei prin deschiderea unui nou magazin Gerovital în sistem de franciză, la doar 6 luni de la lansarea oficială a proiectului. Astfel, Farmec îşi consolidează poziţia pe piaţa din România, noul spațiu completând reţeaua de 28 de locaţii deţinute în prezent.Politică

Poliția locală din Pitești îl susține pe Ponta - VIDEO

O înregistrare video realizată de un șofer din Ploiești zilele trecute și postată pe platforma video TraficTube arată cum polițiștii rutieri operesc mașini în trafic pentru a face loc coloanei electorale a lui Victor Ponta.

Actualitate

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, trimis în judecată pentru dare de mită

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul Direcției Naționale de Anticorupție pentru dare de mită şi acte de comerţ ilegale. Anchetatorii susțin că politicianul ar fi promis suma de 10.000 de lei unui funcţionar public pentru ca acesta să nu ridice obiecţii la o lucrare prost executată.

Actualitate

ȘOCANT! Un bărbat și-a dat foc în fața Poliției!

Un bărbat de 45 de ani şi-a dat foc în faţa sediului Poliţiei Locale din Piteşti, fiind salvat de către doi poliţişti locali, care au chemat ambulanţa şi au anunţat Poliţia Naţională cu privire la acest incident. Bărbatul a fost transportat la spital cu arsuri grave.

Actualitate

INUNDAȚII: Piteștiul este sub ape de 2 metri!

Ploile torenţiale din ultimele ore au provocat inundaţii în Piteşti. În mai multe cartiere, apa a atins şi doi metri înălţime, după ce canalizările nu au mai făcut faţă. Aproape jumătate dintre locuinţe au rămas fără căldură şi apă caldă în urma deversărilor de apă.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners