Sport

Gigi Becali replică dură la adresa lui Cristi Balaj: „Taci din gură că știm ce ai fost și ce șmecherii ai făcut”

Derbyul CFR Cluj - FCSB se joacă duminică în Gruia, dar meciul a început deja la nivel declarativ între conducerile celor două formații.

Balaj, atacat de Becali înaintea meciului FCSB - CFR Cluj Balaj, atacat de Becali înaintea meciului FCSB - CFR Cluj

 

Gigi Becali și Cristi Balaj au intrat într-un ușor conflict înaintea meciului de duminică.  Oficialul campioanei României a dat de înțeles că la FCSB schimbările sunt făcute de patronul echipei și nu de antrenorul Anton Petrea.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La noi, antrenorul e cel care decide cum se pregătesc jucătorii, câte antrenamente se fac, cine intră în cantonament, primul «11» și schimbările făcute în timpul jocului. Probabil de aceea îl vedeţi pe Dan Petrescu că este mereu mai preocupat, pentru că răspunderile sunt pe umerii lui”, a spus Balaj, potrivit digisport.ro.

Becali i-a dat o replică dură lui Cristi Balaj, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune. Patronul lui FCSB și-a amintit că a avut un proces cu Balaj și l-a acuzat că „nu a fost chiar cheie de biserică”, cel mai probabil referindu-se la cariera de arbitru.


„La alte echipe, nu era președinte un fost arbitru.  Nu puneam președinte un arbitru. Argăseală s-a terminat... Noi vorbim de arbitrii care sunt acum, care au fost cu Balaj. La alte cluburi nu se practicau altele, ce mai făcea și Balaj pe vremuri. Mai făcea și el... Era băiat bun pe vremuri.  Am avut proces cu el. Îți dai seama ce lezat a fost lezat el? A fost lezat de proces. Cum să te lezeze adevărul, mă? Adevărul a câștigat procesul. Eu m-am împăcat, eu nu vreau să mă cert cu lumea. Mai bine taci din gură, îți vezi de treaba ta. Nu mai ieși la atac. Nu ai tu cum să ieși la atac. Noi știm ce ai fost, știm și toate șmecheriile. Le ținem minte. Nu a fost chiar cheie de biserică. Da?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Derby-ul CFR Cluj - FCSB va fi unul extrem de încins. Oaspeții s-au apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, iar un eventual succes în Gruia ar putea relansa cu adevărat lupta la titlu.

CITEȘTE ȘI:

Patronul lui CFR Cluj îi liniștește pe fani: „Becali își face iluzii cu Omrani. Nu pleacă nicăieri”

Cristi Balaj dă asigurări că la CFR Cluj nu se pune problema insolvenței: „Datoria respectivă este către acționari”

Ultimele Stiri
abonare newsletter