Sport

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a descris pe antrenorul lui CFR Cluj: „Diabolic din toate punctele de vedere”

Marius Onofraș, fost jucător la Unirea Urziceni, a vorbit despre perioada în care a fost antrenat de Dan Petrescu.

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a descris pe antrenorul lui CFR Cluj. Sursă foto: CFR Cluj Facebook Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a descris pe antrenorul lui CFR Cluj. Sursă foto: CFR Cluj Facebook

 

Onofraș a fost unul dintre atacanții importanți ai celor de la Urziceni, iar acum ocupă postul de team manager la Poli Iași. Fostul vârf a vorbit într-un interviu recent acordat despre cât de atent este Dan Petrescu la detalii.


„Dan Petrescu era diabolic din toate punctele de vedere pentru că nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării. Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă, la ce ghete îți luai în picioare. Era foarte atent la micile detalii. Nu puteai să-l păcălești cu absolut nimic. Disciplina era numărul 1, pentru că așa trebuia să fie.”,  a declarat Marius Onofraș, la radiohit.ro.

Dan Petrescu este cunoscut pentru atenția pe care o acordă micilor detalii, iar la meciul FC Voluntari – CFR Cluj l-a scos din lot pe Denis Ciobotariu, deoarece tatăl fundașului antrena echipa ilfoveană.


Onofraș și-a amintit că lui Petrescu nu îi plăcea ca nimeni să afle lucruri din sânul echipei.

„Și-a modelat echipa după chipul și asemănarea lui. Echipă muncitoare, capul plecat tot timpul. Niciodată nu-i plăcea să iasă prea mult în evidență, să vorbească prea mult de echipa lui, nimeni nu trebuia să știe ce se întâmplă. Eram numai noi și atât”, a mai adăugat jucătorul.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj are probleme din cauza gripei! Dan Petrescu, obligat să schimbe înaintea meciului cu FC Argeș

Dan Petrescu, nemulțumit de modul cum se antrenază Deac. Cristi Balaj a dezvăluit o discuție între jucător și antrenor

Ultimele Stiri
abonare newsletter