Sport

Dan Petrescu, nemulțumit de modul cum se antrenază Deac. Cristi Balaj a dezvăluit o discuție între jucător și antrenor

Ciprian Deac, 36 de ani, este unul dintre cei mai bine pregătiți jucători din Liga 1, dar acest lucru nu îl mulțumește 100% pe antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, nemulțumit de modul cum se antrenază Deac Dan Petrescu, nemulțumit de modul cum se antrenază Deac

 

Ciprian Deac s-a pregătit exemplar din punct de vedere fizic în ultimii ani și a dezvoltat o adevărată obsesie pentru antrenamentele fizice.  „Decarul” lui CFR Cluj merge la sala de fitness și în timpul liber, dar și înaintea antrenamentelor. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Deac arată impecabil din punct de vedere fizic, însă Dan Petrescu i-a transmis să renunțe la orele suplimentare de pregătire. „Bursucul” este de părere că pregătirea fizică excesivă îi poate afecta randamentul lui Deac.

„Deac ar fi şi mai bun dacă nu s-ar mai pregăti atât de mult. Ar fi mai verde. Chiar i-a cerut Dan să îi facă o promisiune că nu mai vine cu câteva ore înainte de antrenament. Ciprian Deac nu intră în antrenament până nu se duce în sala de forţă să îşi pregătească organismul. După antrenament din nou merge în sala de forţă, face alergări. După meciul cu FCSB, a avut glezna umflată, medicul i-a tras lichidul, după care i-a pus faşă, gheaţă. Dar Deac a ieșit apoi la antrenament. Alerga pe stadion de unul singur, deși era ziua de repaus!”, a declarat Balaj pentru Telekom Sport.


Ciprian Deac a recunoscut în trecut că mersul la sala de fitness a devenit o obișnuință pentru el, iar pauzele apar doar în momentul în care este forțat.

„Am început cu sala de forţă şi nu mă pot opri din ce fac zi de zi. Probabil voi face o pauză de trei sau patru zile după ce merg la echipa naţională, dar nu mai mult. Fac 25-30 de tracţiuni, abdomenele nu le mai număr că încep să obosesc. Cu siguranţă, pe Ronaldo îl ajută gena, organismul. L-am avut aici, la Cluj, pe Ivo Pinto. Nu l-am văzut o dată în sala de forţă, dar era un pachet de muşchi. Eu trebuie să muncesc dublu faţă de Ronaldo"

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Ciprian Deac, discurs emoționant:„Sunt doar un angajat, nu schimb eu antrenori”

Ciprian Deac: „Nu mi-aş dori să trăim de pe urma vânzării unui jucător”

abonare newsletter